20 oktober 2009

Saker man måste ha om man är 1 år:


*Mobiltelefoner - så fort han ser en så MÅSTE han bara ha den, och får han den inte så skriker han. Blir således väldigt mycket skrikande hemma ibland om man råkar svara i den i hans närhet eller har råkat lämna framme den inom syn och räckhåll. Han får aldrig ha mobilen såvida han inte ska prata med mormor, morfar gammelmormor eller moster. Och han vet precis hur man gör. Han sätter den mot örat och säger Eeeeeeeeej i falsett.
*Mammas och Pappas kamera - Han älskar att pilla i linsskyddet och ändra inställningar.
*Fjärrkontroller - Får ha för Mamma men inte för Pappa, oerhört konsekvent familj. Men han accepterar och vet det.
*Sladdar och kablar - av alla dess slag, speciellt mobilladdare
*Nycklar - Speciellt bilnyckeln som det är en liten "fjärrkontroll på". Får inte ha och så fort han hör en nyckelknippa blir han alldeles till sig och babblar högljutt.
*Lampknappar - Det är nog kanske den roligaste sysselsättningen, han ska upp i famnen sen pekar han på lampknappen och säger däääär dääär dääär och där kan man stå i flera timmar om man orkar.
*Glasögon! - Han vet hur man tar på sig dom och står och flinar med armarna bak på ryggen och ser allmänt stolt ut. Tyvärr så är det nästan helt omöjligt att fota honom i dessa tillfällen för om han ser kameran eller mobilen så ska han bara ha den.

1 kommentar:

A & Lilla P sa...

Det här låter märkligt bekant...

Visst är dom underbara?... : )