01 september 2008

3 Mål och en ivrig bebis.

Nu börjar det dra ihop sig, bokstavligt talat. Jag har väldigt mycket förvärkar nu. Var hos barnmorskan idag och han hade åkt ner ytterligare med huvudet i bäckenet han är "fixerad" och redo för att komma ut snart. Tror att han är ivrig att komma till världen och vi får nog träffa vår son redan i september om det blir som Mamma tror. Vi får se, blir han som sin Pappa så blir han knappas punktlig. Världens värsta tidsoptimist! Det börjar bli jobbigt nu, det är svårt att få plats med mat. Magen är i vägen när jag ska ta på mig strumporna. Och jag saknar min gamla hydda. Jag kan inte vänta tills bebisen är ute så man kan börja komma i form igen, 11 kgs "övervikt" är faktiskt riktigt riktigt jobbigt.







Liten skillnad från inte gravid till 35 fullgångna veckor?












Putmagen.


Det går bra för Daniel med fotbollen nu, det är kul att se. Trogen fotbollsfru som man är. Igår lyckades han sparka in 3 as- snygga mål varav ett nickmål om inte hör till vanligheterna. Man kan tro att han är 10 år yngre än vad han är när han far fram på plan som en annan illbatting. Han bara köttar fram som en stridsvagn, och fort går det. Och vilka snurriga dribblingar, han erkände efteråt att han själv knappt förstod vad han höll på med. Man blir lite yr. Matchens lirare blev han och han fick en skruvdragare, en keps och en jacka. Tack för det :)









Vad håller du på med älskling? :)


I Lördags var det dags att fira Daniels föräldrar som varit gifta i 40 år. Alla syskon med respektive samlades och vi åt en härlig middag på Cinque i Gävle. Fantastisk mat! Och trevli
gt sällskap såklart! :)











I fredags så var vi ute på en riktigt jäddra shoppingtur. 8500 kr fattigare men en bilbarnstol, 2 byråer, 2 sängbord, 2 stora mattor, en ny digitalkamera, massor med mat och en fulltankad bil rikare så är vi rätt glada ändå.

Nu ska jag laga Eva Lindbloms jättegoda räk-soppa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Gumman.
Va skönt att allt var bra och att han hade fixerat sig vi får se om jag har rätt men jag tror det.
Anna-Lisa och Sören har fått din blogg adress och de har varit inne och tittat på bilden, han tyckte det var svårt att säga men han tycker sig se att det blir en kille.
Kul att det går bra för Daniel med fotbollen, han är ju en duktig spelare.
Ni såg ut att ha en trevlig middag tillsammans,Gunnel och Bosse blev säkert jätte glad åt erat påhitt.
Ha de bra! Älskar er Puss och Kram