20 april 2009

Andra natten utan tutte..

Blev en fullkomlig succé! Vi fick ta upp honom ur sängen en gång och det var strax före kl 03.00 då han hade sovit sen 20.00 och förmodligen var vrålhungrig.

Han sov ganska oroligt som han brukar men vi hade som tur var varit på barnens hus igår och införskaffat oss ett par vyssan-lull tassar till sängen. Så fort han gnydde var det bara att gunga lite på sängen så sov han sött igen, fantastisk investering, bara inatt så var de värda varenda litet öre av de 299 kr vi köpte dem för.

Han fick lite välling kl 3 och vi bökade på till ungefär kl 4 då han somnade och sen sov han mer eller mindre ändra fram till halv 7.
Dagen igår flöt på, han verkade inte sakna tutten de minsta, min mjölkproduktion verkar ha lugnat ned sig också tack och lov. Jag pumpade bara en gång inatt och det gör inte lika ont som igår. Nu bajjar han i sin gåstol och jag bävar för att öppna den där blöjjan efter gårdagens festmåltid när han till middag smällde i sig en potatis, en pasternacka, ½ dl ärter, majs och paprika och lite älgkött och till efterrätt fick han i sig ett helt äpple. I den lilla kroppen..










Ha en solig måndag allihopa!

Inga kommentarer: